trolls

Ny Form Trollene er den produktgruppen vi er mest kjent for. I tillegg til at vi er global distributør for dette varemerket, driver vi også produksjonsvirksomheten. I 2014 feiret vi at Ny Form Trollene har vært på markedet i 50 år. I tillegg til at de er å finne i de fleste turistbutikkene i Norge, distribueres de også gjennom vårt nettverk av internasjonale forhandlere. Siden 1997 har vi drevet en internasjonal samlerklubb for Ny Form trollene. For mer informasjon, se www.trollsofnorway.com

tinnper

tinn-per_logo

1. juli 2014 overtok vi distribusjonen av turistporteføljen til Tinn-Per. Tinn-Per ble etablert i 1965 og er å finne i en rekke av landets ledende suvenirbutikker og husflidsutsalg. Produktene er av ekte tinn og blir støpt i produksjonslokalene på Hønefoss.

 

 

Vi har overtatt porteføljen til Bergensfirmaet Jopo som gjennom en årrekke har utviklet en bred kolleksjon av vesker og lommebøker i ekte elgskinn.
I Jopo-kolleksjonen finner man også en kolleksjon av tøfler i merinoull som selger bra til såvel turister som til nordmenn. Jopo-produktene er å finne i landets ledende suvenirbutikker, og det er en glede for oss å utvikle disse produktene videre. Se også www.jopo.no

jopo

cd

Vi har en bred portefølje av turist-bøker på en rekke ulike språk som er utviklet i et nært samarbeid med CappelenDamm gjennom mange år. Vi har ulike Norgesbøker, trollbøker, bøker om Vikinger, barnebøker og en komplett kartserie. Sammenslåingen av Cappelen og Damm til Norges største forlag har ført til at vi nå kan tilby markedets mest spennende turistbokkolleksjon.

elgar-logo

Kosedyr er en viktig produktgruppe i turistmarkedet, der vi kanskje er mest kjent for elgen Elgar, som var den første elgen på markedet med genser.

I senere tid har Elgar også fått ekte Mariusgenser.

Se også Elgar the moose på Facebook

kosedyr
viking Vikingfigurer har blitt en varegruppe i vår kolleksjon som vi selger godt av, og som vi trygt kan anbefale til våre kunder.
suvenirer

==> Til firmaets hovedside